Morning Star - officŽle vlag van West Papua

 

Welkom
Verantwoording
Fotogalerij
Handige Links
Reageer
Gastenboek
De Judas-kus
NieuwGuinea in media
Prikbord
Bezoekersbijdragen
Disclaimer Abonneren op de nieuwsbrief??
Wijziging van je emailadres??

Stuur je Gegevens via onderstaand formulier.

Inschrijven voor de nieuwsbrief:

Afhankelijk van de beschikbaarheid van nieuwe informatie of de plaatsing van nieuw materiaal op de website wordt door mij met enige onregelmatige regelmaat een email-nieuwsbrief verstuurd.
Er wordt naar gestreefd om dat zo gemiddeld eens per 3 á 4 weken te realiseren. Dat betekent dat er na een reünie soms enkele nieuwsbrieven snel op elkaar volgen, maar dat er bijvoorbeeld in de zomermaanden soms wat langere tussenposen zijn.
Doel is om te informeren als er echt iets te melden is.

De inhoud van de nieuwsbrief gaat altijd over de websites, of over reünies en kumpulans, en houdt altijd verband met Nieuw-Guinea of West-Papua.
Er wordt dus niet gespamd en er wordt ook geen reclame door mij verzonden.
Als je van de verzendlijst verwijderd wilt worden, dan gebeurt dat direct, na het eerste verzoek daartoe.

Emailadressen die in mijn bestand staan worden NOOIT door mij verstrekt aan derden zonder toestemming van de eigenaar. Dus geen probleem om mij om een emailadres van iemand te vragen, maar ik vraag altijd eerst de eigenaar om toestemming om het aan je door te mogen geven.

Emailadres gewijzigd?:

De kwaliteit van mijn verzendlijst wordt natuurlijk bepaald door de juistheid van de emailadressen. Dus gaat je emailadres binnenkort wijzigen, of is die inmiddels gewijzigd, stuur me dan een berichtje.

Sommige mensen hebben meerdere emailadressen.  Ik kan aan het emailadres niet altijd zien wie er bij hoort. Dus als je meerdere nieuwsbrieven ontvangt stuur me dan even een berichtje welk(e) emailadres(sen) moeten vervallen voor de verzending van de nieuwsbrief.


Aanmelding nieuwsbrief/wijziging emailadres


Dhr/Mevr.
Naam: *
Oud Emailadres:
(indien van toepassing)
Emailadres: *
Telefoonnummer:

 

Verblijfplaats in Nieuw-Guinea:
Eventuele opmerkingen:

 

 

* verplicht in te vullen velden